Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 nagrywanie z telewizora na komputer • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Witam. Mam karte graficzną radeon 9000. Mogę ją połączyć z telewizorem, dzięki czemu mogę filmy z komputera oglądać na tv. Czy jest możliwość nagrywania na dysk twardy tego, co aktualnie leci na wybranym przeze mnie programie telewizyjnym??
ale wiem tez jedna żecz....ze nawet karte bez wyjscia na tv, można zmusic żeby był obraz na TV...nie iwem jak jest z odwrotem. Widziałem w necie schemat kabelka do tego co napisałem, ale nie widziałem nic związane z tv-in'em