Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

"brak urzadzenia audio" • programosy.pl

• Ogłoszenie:

"brak urzadzenia audio"

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

"Brak Urzadzenia Audio"

Postprzez bart_k_pl 18 Mar 2006, 15:28

reklama
witam, dzis rano wlazcam kompa i nie ostwarza mi dzwieku ani nie ma ikonki od dzwieku na pasku. wlaczam panel sterowania i dzwieki a tam mi wyswietla brak urzadzenia Audio. Karta muzyczna mam zintergrowana na plycie a wczoraj jeszcze wszytsko chodzilo. POMOCY
bart_k_pl
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 16:07

Postprzez Hellfire 18 Mar 2006, 15:30

Przeinstaluj sterowniki do dzwieku i powinno byc OK
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Postprzez blasterplaster 18 Mar 2006, 15:46

sprawdz czy w biosie masz audio na enabled
Awatar użytkownika
blasterplaster
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:34
Miejscowość: Jelenia Góra
Pochwały: 71

Postprzez bart_k_pl 18 Mar 2006, 15:48

dzieki przeinstalowanie sterownika wystarczylo. dzieki
bart_k_pl
~user

Dołączenie: 26 Lut 2006, 16:07

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości