Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak podłączyć wyjćie na słuchawki i wejście na mikrofon • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Mam pytanie . Posiadam płytę gółną JETWAY P4XFCU . Sprzodu na obudowie mam dwa porty USB i w środku wejście na mikrofon i wyjście na słuchawki . Chciałbym to podłoczyć (sprawdzałem nie są podłączone) ale nie wiem jak . Atak wogule toma może ktoś polską instrukcję obsługi do tej karty. Z góry dziękuje A karta dzwiękowa jest zintegrowana z płytą główną
Odkręć obudowę - w środku powinieneś mieć kable od przedniego panela ( słuchawki i mikrofon ) należy je podpiąć na płycie Gł.
Nie znam tego modelu płyty ale w podobniej tak trzeba było zrobić.
No to wiesz co robić - tylko nie wiadomo czy masz wyjście na płycie do podłączenia panela.
Możesz jeszcze podłączyć przedni panel przewodami z tylnym wyjściem audio i mic. z płyty poprzez jack-a.