• Ogłoszenie:

Spolszczenia do gier i aplikacji

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Postprzez Mateusz199 15 Lut 2024, 15:05

reklama
Siemka!

Chciałem zapytać, czy ktoś z was używa spolszczeń do gier albo programów? Ja osobiście mam kilka gier, które mam zamiar przetestować, ale angielskie menu i napisy mnie trochę zniechęcają. Słyszałem, że są spolszczenia do wielu gier i programów, ale nie wiem, gdzie najlepiej szukać i jak się do nich zabrać. Czy ktoś może mi polecić jakieś spolszczenia albo podzielić się swoimi doświadczeniami w ich instalacji? Z góry dzięki za pomoc!
Mateusz199
~user

Dołączenie: 15 Lut 2024, 14:54

Postprzez Anny Cole 27 Lut 2024, 14:55

A symbol of Marrakech's skyline, the Koutoubia Mosque's minaret stands tall with grace and grandeur. The blend of Islamic and Moorish architectural elements showcases the city's historical significance, drawing visitors to marvel at its timeless beauty. Tower of the Koutoubia Mosque
Anny Cole
~user

Dołączenie: 14 Sty 2024, 11:08

Seo

Postprzez JaxonElii 28 Lut 2024, 09:04

Great write-up, I am a big believer in commenting on blogs to inform the blog writers know that they’ve added something worthwhile to the world wide web!..Hello, this weekend is good for me, since this time i am reading this enormous informative article here at my home. https://www.digitekprinting.com/vinyl-banners
JaxonElii
~user

Dołączenie: 16 Sty 2024, 22:13

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości