delete
MIRROR HF
delete
Autor postu otrzymał pochwałę
drukarka666 napisał(a):jak to może być spolszczenie do cs4 skoro jak się włącza ten program to jest napisane do cs3, poza tym w środku jest archiwum do którego trzeba hasła a zatytułowane ono jest cs4. więc ma ktoś to hasło czy tylko Ja widzę to hasło?
2marekm napisał(a):Jak tam hasło do tego spolszczenia ?. Ma ktoś ?
2marekm napisał(a):Czy może ktoś "łopatologicznie" wyjaśnić jak zainstalować spolszczenie pobrane z adresu
Dementor napisał(a):2marekm napisał(a):Czy może ktoś "łopatologicznie" wyjaśnić jak zainstalować spolszczenie pobrane z adresu
sciagasz--->rozpakowujesz--->Odpalasz plik"Adobe Photoshop CS4 PL" i instalujesz do folderu docelowego Adobe Photoshop i potem restart Programu i powinno działac u mnie sprawdzałem działa
jacomax napisał(a):nie wiem jak wam, u mnie to nie działa. jeżeli chodzi o plik rozpakowuje się bez problemu i hasła, fakt ze po rozpakowaniu jest tam tez drugi plik spakowany z hasłem, ale skupmy się na tym pierwszym który rozpakowałem. instalacja się zaczyna i co wyskakuje?: mianowicie CS3 PL, i prosi o podanie ścieżki do tej wersji. Podałem ścieżkę i folder CS4 i nic to nie zmieniło...zastanawiam się za co ta pochwała...przecież to nie działa! Dalej jest wersja. ANG....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości