Sory że offtopuje ale jestem w kropce

a że widziałem że udzielaliście wcześniej pomocy innym forumowiczom z takimi problemami to miałem nadzieje że mi też ktoś pomoże.
Otóż zrobiłem wszystko jak napisałeś i podczas próby uruchomienia gry wyskoczyły mi naprzemian następujące komunikaty:
FAHRENHEIT.EXE - ZŁY OBRAZ
1. Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Atari\Fahrenheit\stlport_vc745.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
2. Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Atari\Fahrenheit\binkw32.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
3. Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Atari\Fahrenheit\MFC70.DLL nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
4. Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Atari\Fahrenheit\MSVCR70.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
Sprawdziłem i te pliki stlport_vc745.dll binkw32.dll MFC70.DLL MSVCR70.dll znajdują się w katalogu gdzie instalowałem gre.
O co chodzi?
Pomocy błagam! [/i]