Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zangielszczenie do neverwinter nights 2 (nwn 2) • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • Take Command • XRECODE III Portable • XRECODE III • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • EF Talk Scriber • ChrisPC Free VideoTube Downloader
Wiem, że jest to dział spolszczeń, ale nie miałam pomysłu gdzie indziej napisać. Potrzebuję więc zangielszczenia do Nwn 2 albo kilku plików. Problemem jest to że miałam wersję angielską i ją spolszczyłam, wcześniej nie kopiując plików zamienianych (ach, to zapominalstwo!) i terraz, gdy chcę odinstalować, gra żąda ponownego przejścia w język angielski. Próbowałam reinstalowania gry (ten sam problem!) i nic. Czy ktoś może mi pomóc?
Broom napisał(a):Nie mam plików ale nie możesz od nowa zainstalować gry?
czytaj dokładnie
Leira napisał(a):Próbowałam reinstalowania gry (ten sam problem!) i nic.
Hmm...troche dziwny problem, jeśli nie znajdziesz tych plików to będzie koniecznę ręczne usunięcie gry i czyszczenie rejestru. Jeśli to nawet nie pomoże to chyba konieczny będzie format... Spróbuje poszukać zangielszczenia...
Ja miałem tan sam problem i sobie już z nim poradziłem Wystarczy usunąć folder z grą ręcznie, a potem uruchomić instalacje gry, a wtedy komputer sie zapyta czy usunąć grę, a ty wtedy klikasz ok i gra się wykasowywuje i możesz wgrać ją jeszcze raz.