Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

spolszczenie tomb raider angel of darkness • programosy.pl

• Ogłoszenie:

spolszczenie tomb raider angel of darkness

Spolszczenia albo jak kto woli polskie nakładki. Poszukiwane spolszczenia, problemy ze spolszczeniami oraz możliwość dodawania spolszczeń.

Spolszczenie Tomb Raider Angel of Darkness

Postprzez Rychu777 28 Gru 2006, 12:05

reklama
Witam.
Szukam spolszczenia do Tomb Raider Angel of Darkness. Niby takie proste ale wszędzie gdzie niby znalazłem nie dało się ściągnąć:/
Z góry dzięki :D
Rychu777
~user

Dołączenie: 28 Gru 2006, 12:01

Postprzez Trans 28 Gru 2006, 12:34

Proszę
http://www.pobieralnia.pl/pobierz-2308.html
:D
Zapalniczka- 2 zł
Benzyna- 50 zł
Widok palącej się szkoły- Bezcenne!
Trans
~user

Dołączenie: 18 Mar 2006, 19:13
Miejscowość: się biorą takie głupie pytania?
Pochwały: 3

Postprzez xxboxx 28 Gru 2006, 22:35

no mi też się przyda te spolszczenie mimo ze już dawno temu całą gre przeszłem

dzięki Trans
xxboxx
~user

Dołączenie: 01 Lip 2006, 07:45
Miejscowość: tczew

Postprzez Rychu777 29 Gru 2006, 17:15

Wszystko niby fajnie ale po otworzeniu linka jak zwykle jest "błąd wczytywania strony":/ Zresztą tak jak wszędzie gdzie "jest" to spolszczenie nie da sie go ściągnąć. Jak ktoś je ma to prosiłbym o wrzucenie na jakis serwer...:)
Rychu777
~user

Dołączenie: 28 Gru 2006, 12:01

Powróć do Spolszczenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości