Która konsola wg Was jest lepsza? Jestem w kropce i nie wiem co kupic bo grafike mają praktycznie taką samą, X360 jest dłużej na rynku, a PS3 troche mniej. Co zrobilibyscie na moim miejscu?

MaTi napisał(a):A jak wygląda sprawa z przeróbką na piraty? : )
ToServeAndProtect napisał(a):+ ban na net
kjubus napisał(a):a ja moze jeszcze dodam od siebie, ze IMO xbox ma wygodniejszego pada.
kjubus napisał(a):IMO xbox ma wygodniejszego pada. i z tego co wiem, nie tylko ja tak sadze;)
Snake. napisał(a):I w dodatku jest tańszy. Za PS3 zapłacimy 1200zł, a za Xboxa 800zł. Wiec różnica jest. Chyba jednak wezme Xboxa
.
MaTi napisał(a):A jak wygląda sprawa z przeróbką na piraty? : )
nevesu napisał(a):Czyli ogolnie warto brac tego za 1100 ? Czy poczekac do swiat i cos dorwac na alledrogo ? A moze lepiej sie troszeczke wstrzymac na tego nowego xa ? (Phenon, phonon nie pamietam ;d ).
kajtekjr napisał(a):kjubus napisał(a):a ja moze jeszcze dodam od siebie, ze IMO xbox ma wygodniejszego pada.
Heh.. Widać każdy ma inne odczucia... Dla mnie pad SIXAXIS i jego wcześniejsze wersje dla PSX i PS2 są wygodniejsze niż pad do X360Sprawa indywidualna ..
Sith[PL] napisał(a):teraz na dysk mozna zapisywac gry..
sluzy tez do sciagania roznych rzeczy przez XBL
Premium i elite maja wszytsko tylko ze elite jest czarne i ma wiekszy dysk od premium
ale zawsze mozna sobie dokupic dysk wiec milego wyboru
Osobiście nie jestem przekonany do starszych wersji xboxów (przegrzewanie, rod, głośna praca itd).
Wszystko zależy od tego w jakim stanie jest sama konsola, bo z grubsza jak sie patrzy to wszystko się opłaca tylko nie wiadomo czy nie będziesz musiał wymieniać za jakiś czas laseru/napędu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość