od dwóch lat spekualcje że jednak go tworzą a tu dziś news ze chyba raczej nie ujży światła dziennego

kajtekjr napisał(a):Takich tytułów jak GT, GT2, Crash Bandicoot 3 czy FF7 nie pobije żadna gra na PSP.. ;] ..ale cóż, każdy może mieć swoje zdanie..
UszatyPL napisał(a):a także błąd sonego bo byli by pierwszymi w tej branży
Robert napisał(a):Dobrze ,że tego nie robią. Konsola jest do grania, telefon do dzwonienia. Połączenie obu tych rzeczy jak dla mnie nie ma sensu.
Tujus napisał(a):A co za problem emulowac gierki z PSXA na PSP?
Robert napisał(a):Ngage?
Wojtaz napisał(a):Kajtus watpie, zeby wyszedl jakis emulator PSP na PDA..
Robert napisał(a):a Ngage?
Bo wg. mnie gry na PSP są po prostu słabe, tak samo jak na NDS'a..
UszatyPL napisał(a):to nie byłą konsola, gry były tak denne:) tyle tylko ze przyciski
UszatyPL napisał(a):człowikeu co ty mówisz, nie ma wogle porównania pomiędzy psp a nds,
UszatyPL napisał(a):to nie byłą konsola
kajtekjr napisał(a):Żaden, ale po co kupować PSP żeby emulować PSX'a ?
kajtekjr napisał(a):Nie ma jeszcze takiej gry dla której chciałbym kupić PSP
kajtekjr napisał(a):Nie ma jeszcze takiej gry dla której chciałbym kupić PSP, a na PSX'a jest ich wiele i można pograć za dużo mniejsza kasę..
kajtekjr napisał(a):Ale co mi z takiej mobilności jak podróżuje bardzo rzadko... ?
Tujus napisał(a):Emulator w PSP jest tylko dodatkiem. Watpie by ktos kupil psp tylko do emulowania gierek z PSX
Tujus napisał(a):Mowisz tak, jakbys juz we wszystkie gral.
Tujus napisał(a):Troche glupi argument... to ze tobie sie nie podoba jakas tam gierka, to nie znaczy od razu ze innym tez sie nie bedzie podobac lub, ze gre jest na prawde jest kiepska.
Tujus napisał(a):Nie uwazasz, ze to co napisales jest troche bez sensu?
Tujus napisał(a):Uwierz mi, ze jest masa ludzi ktorzy czesto podrozuja i tak wlasciwie to PSP bylo tworzone z mysla o nich (nie tylko, ale glownie).
kajtekjr napisał(a):Priorytetem jest PS2 i PS3, bo osób które graja przed TV jest o wiele więcej..
Wyraziles swoja opinie (dosc subiektywna z reszta), ale bez sensu jest narzucac ja innym. Sry, ale zbierajac twoje posty do kupy mozna by bylo wydedukowac cos takiego: "PSP jest bez sensu, i tak malo podrozuje, a gram tylko w domu. Gry tez sa o wiele gorsze niz na x360, wiec pytam sie do diabla: po co komu te psp?"kajtekjr napisał(a):To jest forum publiczne i każdy może wyrazić swoja opinię na dany temat, o ile jest to wypowiedz zgodna z regulaminem i ogólnie panującymi zasadami kultury... Ja wyraziłem swoja..
kajtekjr napisał(a):Dlaczego ? Mam kupić PSP czy tam PSPFona po to żeby pograć w fotelu przed TV ? Nie uważasz że to byłby dopiero bez sens... Lepiej kupić PSX'a za 2 stówy i większa frajda..
Rzeczywiscie Sony przyklada jakby mniej uwagi do PSP (ostatnimi czasy strasznie malo wydawanych gier) , ktore i tak stanowi spora i liczaca sie czesc rynku konsol. Np, znalazlem takie porownanie z grudnia 2008 w USA gdzie PSP sprzedalo sie w wiekszej ilosci niz PS3. Zdaje sobie sprawe, ze w ogolnym rozrachunku PS3 musi sie sprzedawac lepiej, ale PSP to wciaz ogromna czesc rynku konsol.kajtekjr napisał(a):To jest niszowa konsola dla Sony... Dla wypełnienia rynku... Priorytetem jest PS2 i PS3, bo osób które graja przed TV jest o wiele więcej..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości