Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
fatal fury mark of the wolves • programosy.pl

• Ogłoszenie:

fatal fury mark of the wolves

Konsole nowej generacji, konsole stacjonarne, specyfikacje techniczne.
Ogólna dyskusja na temat konsol oraz emulacji.

Fatal Fury Mark of the wolves

Postprzez meister 14 Sie 2007, 14:54

reklama
witam, mam pytanie czy ta gra ukazała się na PSX??
Gdzies wydalo mi sie ze na nia trafilem ale teraz juz nie moge jej znalezc, więc czy ona jest w ogole na tę platformę?
meister
~user

Dołączenie: 12 Sie 2007, 17:48

Postprzez Action 15 Sie 2007, 23:25

Na PSXa jest tylko Fatal Fury: Wild Ambition (wersja 3D FF, cos jak SFEX) i kilka czesci King of Fighters (dokladnie to 6), samo Fatal Fury wyszlo natomiast na Neo-Geo (automat MVS) i Neo-Geo CD (konsolka Neo-Geo).
Awatar użytkownika
Action
~user

Dołączenie: 07 Cze 2007, 14:01
Miejscowość: Ostróda

Postprzez meister 16 Sie 2007, 11:25

dzieki za informacje.
Mam pytanie, czy znasz moze jakies inne dobre bijatyki na psx? obojetnie czy 2d czy 3d....Procz mortal kombat, street fighter, tekkena....
meister
~user

Postprzez Action 16 Sie 2007, 15:32

Jezeli już chcesz sie bawić w emulacje bijatyk, to nie emuluj wersje na PSXa tylko wersje z Automatów, wymienie ci ogólnie najlepsze bijatyki, w które mozesz bezproblemowo zagrać na PC, te które wyszly na PSX zaznacze pogrubioną czcionka.

2D - moj faworyt czyli Garou: Mark of the Wolves, seria King of Fighters (polecam '98 i 2k2), seria Samurai Showdown (szczególnie czwarta częsc), Capcom vs SNK, Guilty Gear XX i last but not least Melty Blood Act Candenza ver.B.

3D - Soul Edge, Bloody Roar, Dead or Alive, Evil Zone, Ehrgeiz i Hinokakera.

Ogólnie jak chcesz się czegoś do wiedzieć na temat bijatyk, pograć online etc. to zapraszam: Fighting Online Ceneter
Awatar użytkownika
Action
~user

Dołączenie: 07 Cze 2007, 14:01
Miejscowość: Ostróda

Postprzez meister 16 Sie 2007, 15:52

dzieki. Wiekszosc tytulow znam ale kilka sprawdze i mam nadzieje ze znajde wreszcie bijatyke ktora mnie usatysfakcjonuje...
meister
~user

Powróć do Konsole i Emulacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości