Pozdro

Zwyczajnie zwalnia animacja a tak być niepowinno. Emulka mam i tego od Fluida, i wersję 1.6.0 z masą pluginów, w tym najnowszych. To musi być sprawa konfiguracji plugina graficznego.
MaciejQ napisał(a):Jam mam pytanie . Jak chce włączyć Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 PS2 iSO to wyskakuje tylko czarny ekran. CZekałem chba z pięc minut ale gra sie nie uruchomiła. Proszę o pomoc
Elias napisał(a):Czy ktoś wie jak skonfigurować WWF Smackdown! 2 na epsxe 1.5.2.? Konfiguracja podana na pierwszej stronie nie działa w przypadku tej gry. Przynajmniej u mnie... Jakbyście mogli podać jakie wtyczki są potrzebne byłbym wdzięczny.
A może na innym emulatorze trzeba to odpalić? I żeby nie było niejasności: chcę odpalić grę z obrazu.
Powrót do góry
Mitsumaru napisał(a):
Bo jesli wiesz Emulator ePSXe odpala pliki tj ISO BIOS a nie z plyt na konsole, moze dlatego masz problemy...? myle sie? Rolling Eyes
Schaiba napisał(a):Jak porządnie odinstalować ePSXe'a bądź zrobić cokolwiek, żeby to trybiło...
Wiem że Fifa street jest na PS2 ale się spytam Razz
da się ją jakoś odpalić na kompie ??
2)mam windowsa xp i emulatory psx oraz gba wylanczaja sie mi. gram gram az tu nagle wyskakuje i znika.
prosze o szybko rade i z gory dziekuje.
1)sciagnalem syphon filtera 2 na psx i odpalam go w emulatorze po trzeciej misji sie zacina. Ma zwieche. pozniej sciagam jeszcze 3 obrazy z innych zrodel i to samo. A jak wypalilem go na plyte wszysko chodzi nic sie nie przycina.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości