udalo sie uruchomic!! Ale co zrobic zeby tak szybko nie dzialalo??

udalo sie uruchomic!! Ale co zrobic zeby tak szybko nie dzialalo??
emilmaniak napisał(a):Czy ten emulator podziała na Call of Duty 3?
Witam all. pisze tu bo niewiem gdzie napisac a z eMula sciagnelem gierka Chrono Cross na psxa 1 i po rozpakowaniu w folderze znajduja sie 2 katalogi MS1 i MS2 oraz 11plików pomocy i stron. Gdy wejde np. no katalogu MS1 widze spakowane pliki o nazwach u-chrono1.r00 do u-chrono1.r20 czyli 21 takich + jeden plik spakowany taki u-chrono1.rar i jeden plik u-chrono1.sfv gdy rozpakuj plik *RAR pokazuje mi sie sciezka katalogow PSP/GAME/SCUS000005 a w nim 2 pliki EBOOT.PBP i KEYS.BIN a gdy rozpakuje jakis inny z rozszezeniem *Rxx ten kataklog PSP/GAME/SCUS000005 mam w katalogu u-chrono1 i te same pliki. Te pliki to napewno nie obraz plyty a gdy otwieram plik EBOOT.PBP emulatorem psxa ePSXe (dobrze skonfigurowany bo chodzi mi Final Fantasy7 bez problemu) pokazuje sie caly czarny ekram i nic sie niedziejewie moze ktos co zrobic by chrono cross mi zaczol chodzic??tongue.gif jak tak to bardzo prosze o pomoc tongue.gif
m@tisliwa napisał(a):odpalam tę gre, ale jak włączam runde wywala mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości