PS.: Co według Was jest bardziej korzystniejsze kupić Swap Magic czy przerobić PS2?
Solon napisał(a):Chodzi mi o to czy lepiej kupić w Swap Magic czy przerobić?
Solon napisał(a):Drugie moje pytanie jeśli już przerobienie to czy lepiej jechać do jakiegoś sklepu z PS2 czy również mogę jechać na giełdę z grami...
Solon napisał(a):Bo chodzi mi o to żebym mógł jeszcze się nacieszyć przez dłuższy czas PS2 a nie że na drugi dzień mi się spali.
Solon napisał(a):Oki dzięki jednak wybieram przerobienie bo jak do 200 zł to jeszcze tyle mogę wydąć. Dziękuje jeszcze raz
.
SoNgO ssj3 napisał(a):mam pytanie mam kopie płyty z grą fifa street 2 i mam swamp magic 3 plus i jak uruchamiam gre to nic się nipojawia tylko jest czarny obraz miał ktos z was jusz taki pżypadek ?? prosze o pomoc gg 1862654 z gory dziękuję
kowal212 napisał(a):nic sie nie wlaczy. Swam magic nie odczytuje plyt np fifa street albo nfl street.
adam123 napisał(a):bo mam zamiar kupić PS2 i nie chce później załować.
DLATEGO TEZ WYDŁURZAMY OKRES GWARANCJI AZ DO 36 MIESIĘCY !!!
adam123 napisał(a):Jeszcze mam pytanko czy widoczna jest duża różnica między ps2 a x360 i co bardziej opłca się kupić Question
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości