Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
głośniki 5,1 do komputera i telewizora (dekodera) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

głośniki 5,1 do komputera i telewizora (dekodera)

Chcesz ulepszyć bądź złożyć nowy komputer, pytaj tylko tutaj

głośniki 5,1 do komputera i telewizora (dekodera)

Postprzez BADI 15 Sty 2008, 12:42

reklama
Chciał bym się dowiedzieć w jaki sposób i jakie głośniki powinienem zakupić chcąc podłączyć telewizor LCD Samsung model LE 32R82 B (który jest podłączony pod dekoder TV N - ki kablem HDTV) i komputer z kartą dźwiękową . Wszystkie filmy z komputera oglądam na TV podłączonym kablem takim samym jak monitor, dlatego chciałbym żeby głośniki grały głos z komputera przy np. oglądaniu filmów czy słuchaniu muzyki oraz grały jak ogląda się TV

Proszę o wskazanie mi jakie są najlepsze i czy da się w taki sposób podłączyć głośniki. Prawdopodobnie będę kupował głośniki z allegro powiedzmy że maksymalna granica cenowa to 500zł ale jak by były za 300 zł to bardzo bym się cieszył. Wiadomo że za takie pieniądze to nie będzie sprzęt audiofilski ale głównie chodzi mi o dobry subwoofer żeby wytrzymał a reszta to i tak tylko o efekt chodzi

Myślałem nad czymś takim http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=293669684
BADI
~user

Dołączenie: 07 Wrz 2007, 23:07

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości