Pozdrawiam!
Gradik napisał(a):Na prawdę ładna maszyna z tym, że znów się zamuliłem i zapomniałem o dość ważnej rzeczy. Sklep, w którym będzie kupował to będzie właśnie proline. Chodzi tutaj o jakies dofinansowanie do sprzętu i zależy mu na tym, by to w tym sklepie dokonać zakupu.
Gradik napisał(a):WitamKumpel poprosił mnie o założenie tematu na tym forum, ze względu na to, że na razie sam nie ma dostępu do kompa i neta. Chodzi o propozycje laptopów multimedialnych, tj. przeznaczonych głównie do gier, korzystania z neta itp. Przedział cenowy to jak w temacie 2500zł-3000zł. Oczywiście im bliżej niższej granicy tym lepiej, ale jeśli dołożenie stówki czy dwóch da dużo większego kopa, to nie będzie szczędził pieniążków. Model wyjściowy, który znalazł i skłania się ku niemu to ASUS K53SV-SX187VS
Pozdrawiam!
Gradik napisał(a):W sensie czy do gier 15' jest lepszym wyborem niż 17'?
Gradik napisał(a):Ma to jakieś znaczenie odnośnie rozdziałki, przycinek w grach itp.?
Mikou@j napisał(a):No myślę, że praca jest na nim bardziej komfortowa. Jeśli chodzi o gry, to lepsze wrażenia imo.
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości