Mam 2000zł i szukam dla siebie laptopa. Jestem studentem, tak więc nie mam wielkich wymagań co do karty graficznej. Komp ma służyć do pracy biurowej, może troszkę do słuchania muzyki i od czasu do czasu do obejrzenia jakiegoś filmu ale nic poza tym. Ostatnio zauważyłem taką ofertę w Media Markt:
http://www.mediamarkt.pl/lublin/gazetka/
Najbliższy Media markt mam w Lublinie, dlatego podałem linka do sklepu w Lublinie. Nie znam się na komputerach i nie wiem czy wogóle warto kupować taki sprzęt w Media Markt, czy lepiej poszukać w jakimś sklepie internetowym. Jeśli warto, to który? Oczywiście w grę wchodzi też zakup przez allegro, ale tam jest spory wybór i nie wiem na co się zdecydować. Osobiście wolałbym, żeby laptop był z XP'kiem, ale wiem, że teraz ciężko jest taki komputer znaleźć. Jeśli chodzi o zakup przez allegro najlepiej byłoby, gdyby w kwocie 2000zł zmieścić się razem z przesyłką, ale ewentualnie mam jeszcze jakieś drobniaki

Mam w domu laptopa z Vistą i wiem, że ten system potrzebuje sporo pamięci. Laptop z pamięcią 2GB ramu i procesorem 1,7ghz troszkę się na niej muli, dlatego wolałbym jakiegoś kompa z Dualem i matrycą błyszczącą oraz żeby miał wbudowany bluetooth.
Proszę o pomoc i jakieś linki
Pozdrawiam