Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Pomoc w wyborze karty co o niej sądzicie - gts240 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
Witam zamierzam się do zakupu karty graficznej chciałem własnie jakaś swoją już wysłużoną gf 9500gt 1giga zastąpić tą GEFORCE GTS 240 2048MB 2GB czy jest sens niby dwie stówki i raz więcej pamięci dwa więcej bitów gdyż moja ma 128 a ta która chciałbym zakupić 256 nie wiem jak mi doradzicie brać ja warto ? za taką cene i czy poprawi wydajność w grach dodam jeszcze że w zasilacz dobry już zainwestowałem więc nie będzie problemu z napięciem czekam na waszą opinie pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Mikou@j 24 Lis 2012, 16:52, edytowano w sumie 2 razy Powód:Proszę zapoznać się z regulaminem i wklejać linki zgodnie z nim. http://forum.programosy.pl/w-jakiej-postaci-wstawiac-linki-do-podzespolow-vt83234.html
Ostatnio edytowany przez Mikou@j, 27 Lis 2012, 19:54, edytowano w sumie 1 raz Powód:Ostatni raz poprawiam za ciebie linki. Następnym razem post poleci do kosza.
mam jeszcze jedno pytanie, odnośnie chłodzenia zamierzam się za kupno w/w chłodzenia na gpu i od razu pomyślałem że wymienię także chłodzenie na cpu myślałem nad Arctic Cooling Freezer 13 czy znajde w tej cenie coś lepszego?