Co do komputera
- dobry zasilacz (z racji tego ze mam czasami spore skoki napięcia!)
- konkretna płyta główna (nie lubię arki ASROCK źle mi się kojarzy chyba ze naprawdę będzie to płyta sprawdzona i ubóstwiana. Jeśli chodzi o OC to raczej się w to nie bawię, chyba ze będzie łatwo i bezpiecznie to zrobić)
- karta graficzna nic z kart za 1000 zl chce cos niedrogiego a w miarę wydajnego na grafice mi nie zależy nie gram w wymagające gry raczej coś typu heroes3, dungeon siege2, titans, no może żeby mi gta 4 jakoś przyzwoicie poszło (po prostu grafikę dokupię później jak i o ile mi będzie potrzebna) choć filmy w dobrej rozdzielczości bardzo lubię

- procesor tu nie wiem większość zestawów widzę na i5 czemu nie na i7 tego nie wiem zdaje się na was
- karta muzyczna raczej nie standardowa, lubię dobre brzmienie wiec dźwiękówka musi się nadawać do gier i muzyki
- chłodzenie standardowe nie wiem czy podoła komputer działa 24/h
- resztę według uznania
podsumowując nie chce zbyt wyczesanej karty graficznej a wole ta kasę dorzucić w procesor i płytę główna budżet 3tys PLN
i powiedzcie mi te sklepy internetowe które podajecie są tańsze/droższe od tych w miastach i czy duża różnica jest bo jak mi taki sklep plomby pozakłada na obudowę to się przecież nie opłaca przynajmniej moim zdaniem bo czy coś przepiać czy poprawić wyczyścić to trzeba im wysyłać :]
Z góry dziękuje za pomoc