Po prostu to bardzo dobry monitor w tej cenie, a że ma 23" to źle ? Jak dla mnie możesz kupić nawet 19", ale uważam, że skoro są pieniądze i możliwości to warto zaopatrzyć się w duży monitor, tym bardziej, że na takim się wygodniej pracuje, gra, czy ogląda filmy.
  Po prostu to bardzo dobry monitor w tej cenie, a że ma 23" to źle ? Jak dla mnie możesz kupić nawet 19", ale uważam, że skoro są pieniądze i możliwości to warto zaopatrzyć się w duży monitor, tym bardziej, że na takim się wygodniej pracuje, gra, czy ogląda filmy.

Mikou@j napisał(a):Nic takiego nie powiedziałem
Mikou@j napisał(a): na takim się wygodniej pracuje, gra, czy ogląda filmy.

benk napisał(a):że takie błahe pytania zadaje

A teraz 22" wydaje mi się  być ... mały
 A teraz 22" wydaje mi się  być ... mały  

floyd5 napisał(a):im większa rozdzielczość, tym większe obciążenie karty graficznej

Ale nie ma się co sprzeczać, bo myślę że wszyscy się zgodzą, że propozycja Mikou@j, pasuje świetnie do tego zestawu.
 Ale nie ma się co sprzeczać, bo myślę że wszyscy się zgodzą, że propozycja Mikou@j, pasuje świetnie do tego zestawu.

benk napisał(a):czasami szczególnie te starsze gry powodują, że samoczynnie się rozdzielczość zmienia i nie wiem, czy jest to szkodliwe czy nie...
benk napisał(a):ale teraz wiem, że jeśli się nie mylę, to każdy monitor wyświetli każdą rozdzielczość...

benk napisał(a):nie wiecie czy w kombo to instalują system?

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości