zanim przejdę do sedna wyjaśniam że szukałem na forum i google, ale niestety nie mogłem nic na ten temat znaleźć.
Przechodząc do tematu, to zamierzam kupić ipoda nano 16gb(mój creative 8gb jest już trochę za mało pojemny

ale przed zakupem chciałbym się dowiedzieć rzeczy właściwie banalnej ale bardzo dla mnie ważnej, a mianowicie czy istnieje możliwość dodania(lub też usunięcia np. poszczególnych piosenek) do teraz odtwarzanych np. kolejnego albumu czy pojedynczej piosenki w sensie że nie muszę tworzyć playlisty na komputerze w itunes aby utworzyć listę teraz odtwarzanych składającą się z paru albumów/wykonawców czy różnych gatunków muzycznych.
Niestety muszę się tego dowiedzieć bo już raz się tak sparzyłem na odtwarzaczu sony w którym do teraz odtwarzanych mogłem wybrać tylko dany album albo wszystkie piosenki(albumy) tylko jednego wykonawcy czy odtworzyć piosenki zakwalifikowane do jednego gatunku.
P.S.
Jakby co to byłem byłem sprawdzić w sklepie ale na ipodzie były tylko 3 piosenki tego samego wykonawcy więc tak naprawdę nie mogłem tego sprawdzić.