Potrzebne są: banner - najlepiej we flashu, ale przyjme co tylko podeślecie bo moje wypociny w photoshopie bardziej odstraszają niż przyciągają gości

wymiar: 750px/200px - mialby zawierac slowa diii.pl oraz Serwis Diablo III
bannernewsflash - czyli taki banner o najwazniejszych wydarzeniach w serwisie - animowany. Najlepiej we flashu, 1 obraz - napis diii.pl + grafa, 2 obraz - napis forum + grafa, 3 obraz - napis skrytka + grafa.
Swietnie by bylo jak by ten banner mial buttony - takie przyciski do przelaczania tych powyzszych obrazkow. Np. cos takiego jak tutaj - zawsze na topie http://www.starcraft2.net.pl/
wymiar: 280px/200px
Logo: podobnie do bannera tylko roznić się będzie wymiarem: 250px/500px
Oczywiście chętnych proszę o kontakt, pomogę jak tylko potrafię, prześle czcionki materiały. Proszę o pomoc osoby, które chciałyby zrobić to nieodpłatnie i nie było by później problemów z zamieszczeniem grafiki na tymże serwisie - tak aby nikt nie powiedział po 2 tygodnieach, że się rozmyślił i prosi o zdjęcie grafiki - to się wiąże chyba z przekazaniem praw autorkich czy jakoś tak. Nie chcialbym takze aby miala miejsce taka sytuacja, że ktoś podeśle prace innej osoby i tamta nic o tym nie wie. Wydaje mi sie, że nie będzie problemów z zamieszczeniem wiadomości przez kogo była wykonana grafika.
Serwis opracowuje na razie ja sam i niestety nie wyrabiam z kodowaniem, grafika, sprawdzanie/poprawianiem bledow, redagowaniem wiadomosci, serwerem i umowami. Na szczeście zostaje tylko grafika i kod css. Jezeli ktos chcialby pomoc przy tym ostatnim to także będę bardzo wdzięczny - tutaj poprostu sie na tym nie znam... więc uczę się na bierząco przy kodowaniu

Wszelkie informacje prosze przesylac na adminMALPOLUDdiiiKROPECZKApl ew.giegie 3181523
Dodano Dzisiaj, 16:10:
Chwilowo strona jest niedostepna gdyz trwa przenoszenie na lepszy hosting.
Dodano Dzisiaj, 19:43:
Strona juz jest online, mozna zapoznac sie z jej charakterystyka, "klimatem"

Dodano Dzisiaj, 19:44:
Został już tylko newsflash. Dziekuje wszystkim za zainteresowanie.
Dodano Dzisiaj, 01:05:
Jezeli ktos ma ochote to mozna zrobic jakakolwiek grafike, ktora bedzie pasowala do strony od buttonow po logo, banner i przyciski. Kod css jest juz w 95% ukonczony. Pozostaje grafika.