Mietek żul - jest wykonywany na melodie Police - Every Breath You Take
Melodia z Ani Mru Mru - John Lennon - Stand By Me
bzium napisał(a):Melodia która leci w menu gry battlefield 1942 , zna ktos?
Artym napisał(a):Usłyszałem kiedyś w radyjku przypadkowo taki kawałek ale już nie wiem ani kto to wykonywał, ani jaki to tytuł można powiedzieć że to jest o hardcorze: "To jest mój hardcor, a ty mnie nie powstrzymasz, To jest mój żywioł a ty mnie nie powstrzymasz" -zna ktoś może to?
janis napisał(a):cześć wszystkim poszukuję pewnej piosenki co do której nie mam pojęcia kto ją wykonuje ale swego czasu było jej pełno w radiu leciała jakoś tak" barilla coś tam coś tam" to nie jest język angielski a ona była szybko śpiewana więc więcej słów nie zrozumiałam . Dzięki
Artym napisał(a): kiedyś w radyjku przypadkowo taki kawałek ale już nie wiem ani kto to wykonywał, ani jaki to tytuł można powiedzieć że to jest o hardcorze: To jest mój hardcor, a ty
atoPeszek napisał(a):Witam! poszukuję przeróbkę Rockiego- Eye of the Tiger, w której śpiewa kobieta, puszczają w radiu często
Dzięki
szualem, goglwoalem i nic =/I send message to the world...
Mavericku napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=J66xOpNPMKg <---co to za piosenka?
SonGokuSSJ2 napisał(a):Szukam tytulu piosenki , napewno wykonuja je Wilki . A leci to jakos tak .. To juz koniec Love Story , wracam do zony ... Tobie chodzi tylko o pieniadze ... Zna to ktos moze ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości