Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

pliki video na geforce 7600gs :/. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

pliki video na geforce 7600gs :/.

Miejsce dla każdego kinomanka. Zwiastuny, opinie, recenzje, efekty specjalne. Kochasz Kino - weź udział w dyskusji :)

Pliki video na GeForce 7600GS :/.

Postprzez Cykada 17 Paź 2006, 21:56

reklama
Mam problem, nie mogę odtwarzać na kompie żadnych plików video. Te ze stron, np youtube lub maxior działają bez zarzutu, kiedy jednak chcę coś odpalić 'z dysku' cały komp niesamowicie spowalnia swoją pracę i praktycznie nic się nie da zrobić (nic nie reaguje na me kliknięcia). Windows XP, 512DDR, karta GeForce 7600GS. To na 99% wina karty, sprawiłem ją sobie niedawno i to od niej zaczęły się problemy. Znalazłem w sieci już pare zapytań o ten 'problem' ale żadnego rozwiązania :/. Mam sterowniki 9.1.4.7. PZDR i z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Zdziwisz się, bo tak naprawdę jestem ... JEDZĄCYM KWAŚNE ŚLIWKI, KWASKOMANEM! Mwuahaha!
Awatar użytkownika
Cykada
~user

Dołączenie: 12 Cze 2005, 16:08
Miejscowość: Elbląg - The Village Of Dwarves :D
Pochwały: 2

Postprzez M@ikel 17 Paź 2006, 22:22

kiedyś widziałem przypadek gdy na podobnej karcie był uszkodzony jakiś wbudowany kontroler multimediów mpeg lub coś w tym stylu, gosciowi chodziły gry i wszystko ale nie mógł odtwarzac zadnych filmów mozliwe że masz podobne uszkodzenie
pozdro

Autor postu otrzymał pochwałę
...
Awatar użytkownika
M@ikel
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 00:18
Pochwały: 68

Postprzez Cykada 17 Paź 2006, 23:08

Nom dokładnie to samo mam, mówisz więc że na gwarancję zdać? Chyba to będzie jedyne wyjście :/. Dzięki za pomoc, ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?
Zdziwisz się, bo tak naprawdę jestem ... JEDZĄCYM KWAŚNE ŚLIWKI, KWASKOMANEM! Mwuahaha!
Awatar użytkownika
Cykada
~user

Dołączenie: 12 Cze 2005, 16:08
Miejscowość: Elbląg - The Village Of Dwarves :D
Pochwały: 2

Postprzez M@ikel 17 Paź 2006, 23:14

Cykada napisał(a):mówisz więc że na gwarancję zdać?

jeśli masz na gwarancji karte to szybko leć żeby ci wymienili :)
pozdro
...
Awatar użytkownika
M@ikel
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 00:18
Pochwały: 68

Powróć do Filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości