Widzę, że jestes jeszcze młody, ale ok... Jest jedna żelazan zasada na świecie: NIE MA NIC ZA DARMO!!!!! Zapamiętaj to sobie, a jak będziesz miła lat np. 25 i będziesz pracował, to zobaczysz, jak to jest!!!wojniz napisał(a):Na forach stron firm ludzie muwią że się opłąca...
No widzisz... Nawet nie miałes chęci przeczytania o tym? A przeczytaj DOKŁADNIE to, co jest tu, czyli regulamin jednej ze stron, polecających "darmowy zarobek": http://tiny.pl/h71mwojniz napisał(a):Prawda że niema nic za darmo - właściciele tych firm napewno wychodzą na swoje
Jeśli oni są najlepsi na Polskim rynku -> to ja im dziękuję!!!! Popatrz na ich regulamin i zobacz to, o czym pisałem wyżej!!!!wojniz napisał(a):Tego to ja już niewiem - ale z tego co się orientuje to BM to najlepsza polska firma tego typu....
5. "SPAM" - zachęcanie przez Uczestnika innych osób do zapisania się do Programu poprzez:
- wysyłanie wiadomości e-mail do osób, które nie wyraziły zgody na ich otrzymywanie,
- umieszczenie informacji o Programie w miejscach służących do dyskusji, w których dyskusja nie dotyczy zarabiania pieniędzy w internecie,
- umieszczanie ogłoszeń w miejscach, które nie są jednoznacznie przeznaczone do takich działań
- oraz inne formy kierowania przez Uczestnika do nieznanych mu odbiorców niechcianej przez nich informacji.
6. "Link testowy" - link o nietypowej (zwykle ujemnej) wartości wysyłany przez Program do Uczestników w celu weryfikacji wykonywania zadań Reklamodawców. W udającej reklamę treści poprzedzającej można znaleźć informacje o charakterze linku i fakcie, iż nie należy w niego klikać.
3. Uczestnik ma obowiązek zadbać, aby jego skrzynka pocztowa nie była przepełniona lub wybrać otrzymywanie maili reklamowych wyłącznie za pomocą Inboxu.
oglądanie stron Reklamodawców w sekcji Manualsurf;
- (...)
- zapisywanie się (na zasadach określonych w punkcie 3) do innych systemow, w których uczestnictwo jest darmowe;
§ 9 Zasady końcowe
1. Zapisując się do Programu poprzez wypełnienie kwestionariusza w dziale Zapisz się, Uczestnik akceptuje wszystkie warunki i regulacje zawarte w niniejszym Regulaminie oraz w Polityce Prywatności.
Może są naiwni???? Tego nie wiem... Ale jeśli chcesz to sam się przekonaj i zobacz, czy warto!wojniz napisał(a):do dlaczego tyle osób w tym siedzi?????????????????????????
wojniz napisał(a):I dlaczego mówią że wszystko jest wporządku??????
fluid napisał(a):wojniz napisał(a):I dlaczego mówią że wszystko jest wporządku??????
bo nikt ich na oczy nigdy nie zobaczy
i nie udowodni im że nie mówią prawdy![]()
Zarabianie przez internet to jest lipa i pic na wode tak jak wszystkie łańcuszki szczęścia, systemy argentyńskie i prawdziwa demokracja![]()
pozdr
money-monitor.com napisał(a):Tu sie nie moge z Toba zgodzic, zarabianie w necie jest mozliwe, czego sam jestem przykladem.
Moje doswiadczenia z getpaidem sa bogate, zaczely sie chyba jak u kazdego z zarabianiem poprzez system mailowy oraz bannerki, ale szybko zorientowalem sie ze to sciema,
chociaz dalej klikalem tak z przyzwyczajenia, potem przerzucilem sie na doublery i matrixy, i tutaj okazalo sie ze zwyczajne szczescie pomoglo mi zarobic pierwsze dolary, era doublerow szybko jednak minela.
Obecnie zajmuje sie inwestowaniem w programy typu "hyip" (czym jest hyip opisalem po polsku na swoim forum: http://www.spamer.pl ), zalozylem nawet forum na ten temat, a takze miedzynarodowy monitor ktory zajmuje sie monitorowaniem wysokodochodowych programow inwestycyjnych.
Inwestuje roznie od kilku do nawet kilkuset dolarow,
ogolnie wychodze na plus, ale nie polecam tej zabawy tym ktorzy boja sie ryzyka i chca inwestowac od razu grube pieniadze, bo oprocz tego ze mozna duzo zyskac mozna rowniez duzo stracic.
Podsumowujac zarabianie w necie jest mozliwe ale wymaga duzej wytrwalosci, wiedzy, doswiadczenia i zwyklego szczescia Smile
29.03.2005 00:45:09
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości