Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
sprawdzanie oryginalności windowsów na jaki % można im ufać? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sprawdzanie oryginalności windowsów na jaki % można im ufać?

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Sprawdzanie oryginalności windowsów na jaki % można im ufać?

Postprzez stoka 26 31 Gru 2006, 19:42

Witam,
Ostatnio z tego co powiedzieli mi moi informatorzy po okolicach Bielska-Białej krąży grupka osób podająca się za pracowników firmy Microsoft.
Na jaki procent możemy im zaufać i uwierzyć że nie są oszustami? Takie pytania nieraz już zadawałem ale nie otrzymywałem na nie odpowiedzi nawet kiedy zatelefonowałem do Polskiego giganta telefonicznego Telekomunikacji Polskiej, nie potrafili mi na to pytanie odpowiedzieć.
Mam nadzieje, że któryś z użytkowników okaże się taki miły i mi odpowie mniej więcej po co jest takie sprawdzanie oryginalności produktu Microsoft. Odpowiedzi proszę przesyłać na moje gg:6718294, na maile: www.stoka26@interia.pl lub na www.stokinek@o2.pl.

Odpowiedzi można też zostawić zaraz przy temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję i pozdrawiam:
stoka26
stoka 26
stoka 26
~user

Dołączenie: 01 Gru 2006, 17:43
Miejscowość: Śląsk

Postprzez Hellfire 31 Gru 2006, 19:52

stoka 26 napisał(a):Ostatnio z tego co powiedzieli mi moi informatorzy po okolicach Bielska-Białej krąży grupka osób podająca się za pracowników firmy Microsoft.

Psem poszczuć a nie do domu wpuszczać <rotfl>

stoka 26 napisał(a):Na jaki procent możemy im zaufać

Im nigdy nie można ufac :lol:
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości