Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z ac97 na płycie głównej • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z ac97 na płycie głównej

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Problem z AC97 na płycie głównej

Postprzez msj 21 Wrz 2006, 11:31

Witam forumowiczów!

Mam pewien (spory) problem z zintegrowaną kartą dźwiękową zainstalowaną na płycie głównej. Otóż ... system jej nie wykrywa, nawet po wgraniu SP2 nie pojawia się absolutnie nic, nie trwa wyszukiwanie żadnego sprzętu itp. Zaznaczam, że w BIOS-ie nie mogę znaleźć opcji pozwalającej na włączenie tejże karty! (jest tylko opcja "azalia codec", którą zaznaczam auto ale to nie daje żadnych efektów) Zainstalowałem sterowniki do płyty głównej, jak już wcześniej wspomniałem SP2 ... i nic. W związku z tym bardzo proszę użytkowników tego forum o jakąś wskazówkę, radę... może ktoś spotkał się z tym problemem? : /

Moja płyta główna to: Gigabyte GA-81945PLGE-RH

Z góry dziękuje za odzew.

Pozdrawiam,
mosaj
msj
~user

Dołączenie: 21 Wrz 2006, 11:22

Postprzez DeadOrAlive 21 Wrz 2006, 11:54

Jeden temat o tym problemie wystarczy.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości