poczta125 napisał(a):k310i
poczta125 napisał(a):C75
High Voltage napisał(a):tylko dlatego, że Siemens to siemens i tego nie polecam
vicher napisał(a):a mozna wiedzieć dlaczego
High Voltage napisał(a):A coś taki ciekawski?
I nie kłóćmy sie wnuczku tak jak to zawsze z Amim robie w innych tematachDobrze?:>
Kamilo15 napisał(a):Tyle że nie ma mp3
vicher napisał(a):poczytaj sobie komentarze
Ch** Cie to obchodzi ale zapytać się możesz
vicher napisał(a):Kamilo15 już Cie lubie
High Voltage napisał(a):Komenatrze nie są obiektywne, jak ja bym sie nimi sugerował, to nigdy bym k700i nie kupił.
High Voltage napisał(a):A mnie już nie lubisz?
vicher napisał(a):Ludzie piszą komentarze a nawet tego telefonu (telefonów) w ręce nie mieli
vicher napisał(a):Ja będę trzymał strone Siemensa a HV SE, więć do porozumienia raczej nie dojdziemy, no chyba ze HV zmieni zdanie...
High Voltage napisał(a):A ja bym wziął SE
High Voltage napisał(a):Siemens to siemens i tego nie polecam
vicher napisał(a):ma coś takiego jak wav
Kamilo15 napisał(a):ja wziołbym Siemensa dużo dostępnych gierek, aplikacji , patchy
vicher napisał(a):poczytaj sobie komentarze
High Voltage napisał(a):Komenatrze nie są obiektywne, jak ja bym sie nimi sugerował, to nigdy bym k700i nie kupił
High Voltage napisał(a):A mnie już nie lubisz?
kajtekjr napisał(a):Siemens to siemens i tego nie polecam
kajtekjr napisał(a):Miałem w rece nie jednego siemensa, C75 równiez i jedyna ich zaleta sa.. no własnie nie maja zalet..
High Voltage napisał(a):No ale żeby nie było:
-menu chodzi wolno w porównaniu z innymi telefonami - w nowszych jest juz lepiej, ale te starsze - jak np k310i - to jest słabo
-brzydko wyglądają, nie ma w nich poloty
kajtekjr napisał(a):jak wrzucisz klika dzwonków w wave to nie ma miejsca
kajtekjr napisał(a):ma miejsca na zdjecia ( nie mow mi ze wogóle nie robisz ich telefonem..)
kajtekjr napisał(a):no to sie zdiwisz.. bo na K310i beda chodzily gry z K500i, K508i oraz innych które maja wyswietlacz 65k kolorów i rozdzielczosc 128 x 160 pix
Wysłany: 27.08.2006 18:42:21
lop
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości