Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak dodać obrazki do animacji w adobe photoshop ?? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: R-Wipe & Clean • MediaHuman YouTube to MP3 Converter • Helium • Wipe • tinyMediaManager • tinyMediaManager Portable • Black Menu for Google • Notepad++ Portable • Notepad++
Zrobiłem kilkanascie obrazków w Adobe Photoshop CS 8 i nie wiem jak je teraz skleić żeby powstała animacja. W przewodnikach było napisane żeby dodać obrazki do panelu Animacja. Otworzyłem owy panel ale nie wiem jak dodać te wszystkie obrazki :( POMOCY !!
Skorzystaj z Image Ready, który jest w pakiecie Photoshop. Było o tym na forum. http://forum.programosy.pl/photoshop-a-animacja-vt37540.html?highlight=imageready