tomix93 napisał(a):ale cos tam słyszalem
Na 90% Cristiano Ronaldo zmieni klub, narazie przymierzany jest do Real'u Madrid.
al bandi napisał(a):Niech spada do Realu i tam robi za klowna i aktora
al bandi napisał(a):koledze z MANCHESTERU!! OMG!
al bandi napisał(a):a następnie w meczu z Niemcami symulował faule
al bandi napisał(a):Na 90% Cristiano Ronaldo zmieni klub, narazie przymierzany jest do Real'u Madrid.
I mimo, że jestem wielkim fanem (a wręcz fanatykiem) Man United to jestem z tego zadowolony zadowolony. Guzik mnie obchodzi, że potrafi zrobić z piłką wszystko..., ale wyłącznie na treningach i w reklamówkach. Niech spada do Realu i tam robi za klowna i aktora. Na tych mistrzostwach zyskał wrogów w postaci angielskich i niemieckich kibiców, którzy nieustannie (i słusznie!) gwizdali gdy był przy piłce. Najpierw, podczas meczu z Anglią, nakłaniał sędziego aby dał czerwoną kartkę Rooney'owi (koledze z MANCHESTERU!! OMG!), a następnie w meczu z Niemcami symulował faule. Najlepszy moment tego meczu to właśnie symulowany faul na C.Ronaldo - podczas upadku na ziemię, Ronaldo z grymasem na twarzy spogląda na sędziego.
Wyglądało to jak bullet-time!
Tiempo napisał(a):A moze by zostawic ten temat? Nazwac go ''pilka nozna'' i tylko tu toczyly by sie dyskusje na ten temat...
Daje sobie głowe, a nawet więcej uciąć, że to nie przejdzie ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości