Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 patch do hardtruck 18 wos pedal to the metal • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Grammarly for Chrome • W10Privacy • AnyDesk • LastPass Password Manager • Mozilla Firefox • FlightGear • REAPER • Internet Download Manager (IDM) • Chromium
mam gre wsyztsko ok wyskakuje mi ten blad z plikiem i wiem ze mam sciaganac lekarstwo no-cd ktore juz mam ale skad mam wziasc patch 1.07 ?! Widzialem na forum linki i albo nie dzialaja albo nie ma tam tego wiec pytam sie czy ktos tutaj wie gdzie to moge znalezc
NO ja juz ie wiem mecze sie caly dzien nad tym zeby mi ta gra dzialala i nic z tego!!! sciaganlem patcha 1.07 i caly czas wyskakuje mi ten blad o pliku!!!!!! Prosze pomozcie mi!!!!!!
Ziembek napisał(a):daj mi link do lekarstqwa ktore znasz i jest na 100% dobre
ten serial
5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4
i do tego sciagasz cracka stad
LINK
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...