Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

porty do world of warcraft • programosy.pl

• Ogłoszenie:

porty do world of warcraft

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Porty Do world of warcraft

Postprzez Dygus 16 Mar 2006, 16:36

Hej witam wszystkich poszukuje portow na ktorych chodzi piracka gra WoW bo jestem w sieci lokalnej i moj admin prosi zebym mu podal porty zeby mi je udostepnil nie moge znalesc odpowiedniego portu probuje grac na serwerze area 51 i na patch 1.8 na konto wchodze tylko ze kiedy wybieram na poczatku jaki typ gry czy np.normal, roleplaiyng itd wybralem dusze ok i logging in to game serwer pozniej otwiera sie okno z wyborem serweru ale ja mam tam tylko are 51 i tak wkolko logging... i znowu to okno wiec nie wiem co musze zrobic mam nadzieje ze to ktos mi pomoze :) z gory dzieki
Dygus
~user

Dołączenie: 15 Mar 2006, 17:21

Postprzez vicher 16 Mar 2006, 16:38

http://forum.programosy.pl/world-of-warcraft-vt11126.html
poczytaj tam napewno o tym pisze :!:
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści w nim zawarte.
Awatar użytkownika
vicher
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 20:39
Miejscowość: .........
Pochwały: 32

Postprzez Dygus 16 Mar 2006, 16:41

tam nic o tym nie pisze przeszukalem
Dygus
~user

Dołączenie: 15 Mar 2006, 17:21

Postprzez jeff 16 Mar 2006, 16:46

tam nic o tym nie pisze przeszukalem

ale tam pisz 8)
jeff

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość