ja tu nie sprzedaje tylko informuje ze jest taka mozliwosc a to jest roznica:)
Czy w tym dziale są gdzieś wszystkie odcinki DB w RS Jeśli tak to zaczne ich szukać
Od pewnego czasu jest jakiś znów limit na ściąganie z MU, miałem ten cały MU bar i ściągałem ile wlezie a teraz jeden ściągne.. i musze długo czekać.. o co chodzi ;/ można to jakoś obejść?
magikp1 napisał(a):Mam pytanie czy filmy kinowe DB występują w wersji polskiej czy trzeba napisów sobie poszukać ??
kuba669 napisał(a):witam chciałbym linki do wszystkich odcinków dragonball-seria piersza,Z i GT sprawdziłem wiele linków w tym temacie ale wszystkie które znalazłem wygasły
obo napisał(a):Witam!
Czy zna ktoś jakieś linki do megaupload lub rapidshare z odcinkami Dragon Ball'a ale po japońsku w bardzo dobrej jakości. Bo z tego co widziałem większośc jest po francusku z polskim lektorem...Takie (japońskie) odcinki są na torrentach, jeden zajmuje jakieś 230Mb,
kuba669 napisał(a):i mam pytanie zna ktoś jaki kolwiek sposób ściągania typu rapidshare ale bez ticketa(po ściągnięciu jednego pliku trzeba odczekać np.godzine by mudz ściągać następny)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości