tomash693 napisał(a):Witam. Szukałem w szukajce ale nic nie znalazłem wię mam prośbę o płytę Peji - Fonografika. Z góry i Wesołych Świąt
viva18 napisał(a):Czesć
poszukuje piosenki George Michela i byłej wokalistki sugarbaybs( nie wim jak sie nazywa. Prosze o pomoc z góry dziękkuję
podawałem linki do każdego tracku osobnoJaNieWiem napisał(a):piosenke Piji Szacunek Ludzi Ulicy
Kazica napisał(a):Witam,poszukuje jakiejś fajnej składanki z kolędami po angielsku. Z góry dziękuje!
KaRoLu18 napisał(a):tajfun napisał(a):Witam!
poszukuje albumu Noviki - Tricks Of Life
Novika - Tricks of Life (2006)
1. Depend On You
2. Tricks
3. Movie Girl
4. One Day Friend
5. See - Saw
6. So Full
7. Common Tear
8. California Dreaming
9. Mikawa Miya
10. First Lesson
11. Silence Is Pure
- Kod: Zaznacz wszystko
http://www.filefactory.com/file/0e94cf/
shogun napisał(a):kowalhey napisał(a):Witam. Szukam albumów Paktofoniki . Te linki na forum juz nieaktualne. Z gory wielkie dzieki.
a to ciekawe... bo ja dzialajace linki do obu plyt przed chwila znalazlem, SZUKAĆ a nie wyslugiwać się!
michalek napisał(a):shogun napisał(a):kowalhey napisał(a):Witam. Szukam albumów Paktofoniki . Te linki na forum juz nieaktualne. Z gory wielkie dzieki.
a to ciekawe... bo ja dzialajace linki do obu plyt przed chwila znalazlem, SZUKAĆ a nie wyslugiwać się!
skoro znalazłeś linki dla niego i sprawdzałes to tyle by Cie kosztowalo mu je napisac ? heh... wystarczy dać prawym kopiuj na link i wkleic do posta który tu piszesz nic prostszego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości