bobza napisał(a):szanowny Panie administratorze chciałem z tego miejsca zgłosić swoja kandydaturę na stanowisko moderatora myślę ze się nadam gdyż powiadam wiele zalet mi. do twarzy mi w zieleni oraz mam okrutna wiedze którą pragnę się podzielić, jestem tez sprawiedliwy i dobry ponadto chciałem nadmienić ze choć to nie ma związku ze sprawą to zawsze był pan moim idole i Pana zdjęcie do dziś zdobi ramę mojego półko-tapczanu.
Z poważaniem
bobza
High Voltage napisał(a):Kłapouchy twe szanse sa podobne do moich, czyli praiwe pewne że nie dostaniemy moda
bobza napisał(a):szanowny Panie administratorze chciałem z tego miejsca zgłosić swoja kandydaturę na stanowisko moderatora myślę ze się nadam gdyż powiadam wiele zalet mi. do twarzy mi w zieleni oraz mam okrutna wiedze którą pragnę się podzielić, jestem tez sprawiedliwy i dobry ponadto chciałem nadmienić ze choć to nie ma związku ze sprawą to zawsze był pan moim idole i Pana zdjęcie do dziś zdobi ramę mojego półko-tapczanu.
Z poważaniem
bobza
szanowny Panie administratorze chciałem z tego miejsca zgłosić swoja kandydaturę na stanowisko moderatora myślę ze się nadam gdyż powiadam wiele zalet mi. do twarzy mi w zieleni oraz mam okrutna wiedze którą pragnę się podzielić, jestem tez sprawiedliwy i dobry ponadto chciałem nadmienić ze choć to nie ma związku ze sprawą to zawsze był pan moim idole i Pana zdjęcie do dziś zdobi ramę mojego półko-tapczanu.
Z poważaniem
bobza
bobza napisał(a):to zawsze był pan moim idole i Pana zdjęcie do dziś zdobi ramę mojego półko-tapczanu.
radzio27 napisał(a):Wyluzujcie,dostarczymy administracji po skrzyneczce napojów o Napięciu 40V i będziemy mieli modów Laughing Laughing Laughing
kajtekjr napisał(a):no i ja mam podobne.... Cool Laughing Laughing
High Voltage napisał(a):Twoje oceniam na większe
bobza napisał(a): był Pan moim idolem i Pana zdjęcie do dziś zdobi ramę mojego półko-tapczanu.
no a ja mam 4 zdjecia i plakat z napisem fluid FAN
lolek112 napisał(a):o a ja mam 4 zdjecia i plakat z napisem fluid FAN Twisted Evil
BAN
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości