paintball_0 napisał(a):Może mi ktoś z dobrego serca wskazać linka or somethink like this, gdzie mogę znaleść, lub ściągnąć odcinki DBZ w języku japońskim? Fajnie by było z napisamiNie muszą być koniecznie po polsku, nawet tego nie oczekuję za bardzo, ale po angielsku to spokojnie wystarczy. Tak właśnie oglądałem większość kinówek, więc mi bardzo nie przeszkadza...
Odwdzięczę siępomocą przy najbliższej okazji.
[ Dodano: Dzisiaj o 16:56 ]
Hunter_Meteora
KURDEEEEEEEE jak się w twój profil wbić? Co mam zrobić? Zaklęcie? Prośba? KAMEHAMEHA??? Napisz mi jakąś instrukcję, albo co...![]()
![]()
![]()
![]()
pawel4891 napisał(a):Mam drobny problem,a mianowice nagrałem sobie odcinki DB na DVD. Następnie wkładam tą płyte do odtwarzacza i fajnie odczytuje ja, obraz jest a dzwieku nie ma. Podejrzewam, ze to zależy od formatu dźwięku w filmie. Ma ktos jakis pomysł abym mógł ogladac DB na DVD.
Moze da sie jakos zmenic format tego dźwięku?
paintball_0 napisał(a):KURDEEEEEEEE jak się w twój profil wbić? Co mam zrobić? Zaklęcie? Prośba? KAMEHAMEHA??? Napisz mi jakąś instrukcję, albo co...
Hunter_Meteora napisał(a):Mysle, ze najlepszym sposobem bedzie zamienic sie w SSJ piec miliarow szczesc set i rozwalic serwer!
paintball_0 napisał(a):"PIĘĆ MILIARÓW"![]()
![]()
![]()
![]()
kamil18 napisał(a):szukam 166 odcinek dragon ball Z
Amistad18 napisał(a):pawel4891 napisał(a):Mam drobny problem,a mianowice nagrałem sobie odcinki DB na DVD. Następnie wkładam tą płyte do odtwarzacza i fajnie odczytuje ja, obraz jest a dzwieku nie ma. Podejrzewam, ze to zależy od formatu dźwięku w filmie. Ma ktos jakis pomysł abym mógł ogladac DB na DVD.
Moze da sie jakos zmenic format tego dźwięku?
teraz pytanie ... nagrywałeś odcinki w formacie rm, rmvb? jak tak to nic dziwnego ...
Rail napisał(a):dzisiaj mialem troche czasu i zauploadowalem wam pierwszy odcinek dragon balla zwyklego jap
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości