Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
jak zainstalować fm2007 ściśgnietego z rapidshare?? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak zainstalować fm2007 ściśgnietego z rapidshare??

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

jak zainstalować fm2007 ściśgnietego z rapidshare??

Postprzez ryhu2 19 Paź 2006, 21:05

Witam!! Mam taki problem, ze sciagnalem FM'a 2007 z rapidshare byl on podzielony na 6 czesci, rozpakowalem kazda po kolei no i sa to jakies pliki z ktorymi nie wiadomo co zrobic?? heh...
Jestem tym typem co wychwala swa ekipe :D
ryhu2
~user

Dołączenie: 19 Paź 2006, 20:20
Miejscowość: Opole

Postprzez DeadOrAlive 19 Paź 2006, 21:07

zamiast chwalić się linkami trzeba było dać screena z tymi plikami :roll:
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez ryhu2 19 Paź 2006, 21:17

Ehhh juz wiem sa to pliki xxx.001 , xxx.002...... i o to samo chodzi w temacie "sciagnalem a pliki nie maja rozszerzenia" wiec mozesz juz wykasowac ten temat lub napisac odp dla innych zablakanych maniakow fm'a :D

[ Dodano: Dzisiaj o 21:18 ]
a odp brzmi klikasz na pierwszy plik i otworz za pomoca winrara no i rozpakowaujesz:D
Jestem tym typem co wychwala swa ekipe :D
ryhu2
~user

Dołączenie: 19 Paź 2006, 20:20
Miejscowość: Opole

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości