Tom@szek napisał(a):DeeJayDeX To sobie w tak młodym wieku nagrzebałeś w papierach - współczyję z jednej strony bo w ankietach do pracy będziesz musiał pisać - karany. Będzie Ci się to ciągnęło do końca życia.
Z drugiej zaś - nie szkoda mi takiej łobuzerii i powinni być karani z całą surowością prawa.
Jak rozmawialem z facetem z dochodzeniowki to powiedział mi ze po 5 / 10 latach to mi znika z papierow moich a na policji jest to caly czas
Jarek napisał(a):Napewno rodzice się na Tobie zawiedli, starj się terz jakoś odzyskać ich zaufanie. Zrezygnuj na jakiś czas z z porządnych i mprez i balowania, a opłaci Ci się to za jakiś czas.
A no prawda i musze od poczatku odbudowach isch zaufanie do imprez i te pe to prada narazie musze sie uspokojic
aha i jeszcze jadno
Tom@szek napisał(a):Z drugiej zaś - nie szkoda mi takiej łobuzerii i powinni być karani z całą surowością prawa.
Jak by sie nie okazalo ze ten telefon ktory kupilem od kumpla nie byl kradziony to tego samego dnia co nas powineli wyszedl bym do domu bez niczego no ale co życie ... peszka mialem i musze teraz poniesc tego konsekfencje ale skubance 2 godziny mnie targali zebym sprzedal kumpla ale ni chu chu HWDP jadnym slowen na 17 godzin dostalem 2 suche kanapli chyba z przed 3 dni ktorych nie chcial nikt zjesc i kubek herbaty a najwiekszy bol ze fajki nie dostalem ehhh
PoZdro DeXter