Amistad18 napisał(a):btw. Necro_DBZ tak to jest ... jak już pisałem niezbyt ciekawe strony z linkami do DB znalazłeś ... i dla tego tam linki nie działają albo są do du....
Kaplica napisał(a):Amistad18Z wszystkich innych serwerow dobrze mi sie sciaga tylko rapida i mu nie.Jedyne o co prosze to jesli ktos natknie sie kiedys na odcinki DBZ na czyms innym to zebys podal linki.
Nie trzeba sie od razu bulwersowac.Peace and out.
Necro_DBZ napisał(a):hmm.. to skoro te moje sa do chrzanu, to mam przeszukiwac 88 stron forum zeby znalezc inne czy moglbys mi podac?
Amistad18 napisał(a):pierwszy i ostatni raz
Amistad18 napisał(a):to było ostatni raz
Amistad18 napisał(a):to ostatni raz.... chociaż niechętnie....
Necro_DBZ napisał(a):tak w ogole to jak tak teraz patrze.. to to bedzie jedyny moj odcinek db co ma tylko 22mb i jedyny z rozszerzeniem rm Very Happy pewnie wykombinuje w czym to otworzyc, ale nie miales jakiegos normalnego? ;p [heh... dac palec wezma cala reke ;p]
Necro_DBZ napisał(a):69... ten, do ktorego mi podales link!
Necro_DBZ napisał(a):z rozszerzeniem rm Very Happy pewnie wykombinuje w czym to otworzyc
Necro_DBZ napisał(a):ale nie miales jakiegos normalnego?
Necro_DBZ napisał(a):moge prosic o dbz?odcinek 69 ;p
SimonSes*57 napisał(a):mógłby ktos opisac jak ściągac odcinki ze stron rapidshare
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości