Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

informacje powiązane ze sprzęcikiem... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

informacje powiązane ze sprzęcikiem...

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Informacje powiązane ze sprzęcikiem...

Postprzez niid eny help 10 Maj 2006, 19:47

Przepraszam najmocniej jeśli w nieodpowiednim miejscu się odzywam, gotowa jestem stawić czoła wszelkim konsekwencjom! Posiadam takie oto pytanko, a mianowicie czy/gdzie mogę sprawdzić informacje (jaki, jaka, jakie) na temat sprzętu komputerowego, którego posiadam, tzn. procesor, karta graficzna, pamięć, modem (to nic, że nie mam) no i wszelka reszta tych bajerków?! Za zdradzenie miejsca przebywania tych danych będę ogromnie wdzięczna! A za swoją niewiedzę przepraszam...
niid eny help
~user

Dołączenie: 03 Gru 2005, 19:17

Postprzez Siesiu 10 Maj 2006, 19:49

Ja proponuje program Everest Home Edition

Pozdr Mrozu

Autor postu otrzymał pochwałę
Hi I'm Borat, I'm new in town
Awatar użytkownika
Siesiu
~user

Dołączenie: 11 Lis 2004, 14:31
Miejscowość: z Sosnowca
Pochwały: 34

Postprzez Tom@szek 10 Maj 2006, 20:31

Siesiu napisał(a):Everest Home Edition

Wszystkie dostępne informacje od. Twojego pytania.
Tom@szek

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości