mam juz godfathera ale jeszcze nie instalowałem, bo kumpel mi powiedział 9ma ta samą wersje) że nie da sie wysiąsc z samochodu i kamera działa na odwrót. Wie ktoś czy to moze zła wersja czy moze potrzeba jakiegos patch??? I jak jest z tym wysiadaniem z samochodu???
powinło Iść no i powienieneś mieć wersje 4.03HEhmm tzn mam jeszcze raz zainstalować nie wgrywać lekarstw tylko emulacje w demonie włączyć i powinno działać ?
patryss napisał(a):he instaluj śmiało tylko żadnych c.racków ani patchów tylko najnowszy demon i wszystko idziała a ze nieda sie wyjśc ze samochodu i kamera na odwrut to wina tylko tych c.raków!! niech twój kumpel usunie gre i zainstaluje od nowa i bedzie mu dobrze działać
mozecie powiedziec jaka macie pojemnosc <lekarstwo> a jak cos to upload bardzo bym prosil Smile bo fajna gra a nie da sie pograc Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad
Chyba pomyliłeś tematy !!!! Sorki za błądsiemka szukam linku do gry ojciec chrzestny (the god father) z góry dziekuje PapryczkA PapryczkA
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości