maciek_1988 napisał(a):odcinka 133 Dragon Ball'a?
nie jestem pewien czy ci chodziło o DB czy może DBZ, ale jak by co to DBZ 133 znalazłem.....
maciek_1988 napisał(a):odcinka 133 Dragon Ball'a?
Amistad18 napisał(a):maciek_1988 napisał(a):odcinka 133 Dragon Ball'a?
nie jestem pewien czy ci chodziło o DB czy może DBZ, ale jak by co to DBZ 133 znalazłem.....
maciek_1988 napisał(a):Być może odebrałem to zbyt bezpośrednio, ale jeżeli reveler pisze o sytuacji identycznej jak moja to jak mam wnioskować? Cóż niech sam autor postu się wypowie.
Reveler napisał(a):maciek_1988 napisał(a):Być może odebrałem to zbyt bezpośrednio, ale jeżeli reveler pisze o sytuacji identycznej jak moja to jak mam wnioskować? Cóż niech sam autor postu się wypowie.
Otóż zdarzało mi sie, że po kliknięciu na link do MU pojawiał sie napis informujący że podany plik nie istnieje (ale nie informacja o re-uploadzie tylko o tym że pliku nie ma) zaś po zmianie IP plik nagle sie pojawiał i można było ściągnąć. Kumpel mówił mi że tak jest z Neostradą bo ma maskę na zewnętrzne IP stąd to oszukiwanie slotów i poniekąd takie dziwne sytualcje...
Podam przykład: nie mogłem ściągnąć odcinków DBZ 18, 19, 20 i już chciałem następnego dnia prosić na forum o upload, gdy linki zadziałały...
multi napisał(a):czyli co muszę zrobić aby ściągnąć odcinek 133 DB, z góry dziękuje
multi napisał(a):Czy mógłby mi ktoś podac link z DB odcinek 133 tylko nie z megaupload bo mnie nie chula.
Amistad18 napisał(a):multi napisał:
czyli co muszę zrobić aby ściągnąć odcinek 133 DB, z góry dziękuje
poczekać cierpliwie aż go kroś wrzuci na serwer, ktoś kto już go ściągnął...
koziol_CK napisał(a):czy mógłby mi ktos podać odcinek DB 133 z rapidshare???z góry dziękuje
Tyrael napisał(a):Moze ktos zupowac
Film 08 DBZ CD1 DvdRip.//...był bym bardzo wdzieczny
puCZ napisał(a):fajne gry typu mugen
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości