CFR napisał(a):Mam na dysku obrazy CD i chcialbym je porownac z nagranymi juz plytami.
Jarek napisał(a): czy obraz=nagrana plyta w 100%
fluid napisał(a):a od czego jest symulacja zapisu
CFR napisał(a):Nie kumam, co ma symulacja do stanu "po nagraniu"
fluid napisał(a):co do takeigo progamu to NIE MA czegos takiego
CFR napisał(a):BTW nie uzywam Nero
Moze napisze inaczej. Potrzebny jest program, ktory porowna mi zawartosc plyty CD/DVD z ich obrazami na twardym dysku. Chce sprawdzic czy moj sasiad, sasiadka, ciotka, dziewcze czy tez matka - czy nagrali mi dobrze plyty.
fluid napisał(a): jest to awykonalne
CFR napisał(a):Podczas nagrywania zmywalem trzy talerze w kuchni (byl makaron z kotlecikiem zapiekany w serze). Muzyczka sie saczyla z komputerowych glosnikow, az tu nagle ... cisza. Sobie mysle, szlag trafil nagranie. Teraz nie wiem, czy komp sie zwiesil podczas wypalania czy weryfikacji. Dlatego zanim siegne po nastepna plytke wole wiedziec czy to co juz sie nagralo jest ok czy raczej lipne.
Plyta sie odpala, ale nie mam 100% pewnosci, ze kilka godzin materialu jest w dobrej kondycji![]()
Jarek napisał(a):fluid napisał(a):co do takeigo progamu to NIE MA czegos takiego
Jest fluidku jest tylko teraz nie jestem w stanie podac nawet jego nazwy bo tylko raz z niego korzystalem ale postaram sie go odnalesc...
CFR napisał(a):@Amistad18, u mnie ceny plyt sa troszke inne
Oczywiscie, ze moge sobie wypalic nastepna, jednak po co mam trawic kolejna, skoro taki program mi "powie", ze plytq zostala dobrze wypalona i nie musze nagrywac ponownie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości