Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

błąd sprawdzania autentyczności systemu i problem z zaporą! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

błąd sprawdzania autentyczności systemu i problem z zaporą!

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Błąd sprawdzania autentyczności systemu i problem z zaporą!

Postprzez Artusp 03 Mar 2006, 12:43

Sorry jak taki temat juz sie pojawił ale nie mogłem nic znaleźć konkretnego.
Po pierwsze!! Mam taki problem ze mój młodszy braciszek jak sie bawił na kompie nacisną autoupdate windowsa no i mam teraz "Błąd sprawdzania autentyczności systemu " -->(w na pasku w lewym dolnym rogu) oraz wyskakują mi okienka że mam windows nieorginalny i takie tam jak to usunąć pomóżcie??
A po drugie nie mogę włączyć windowsowej zapory gdy ją chce włączyć wyskakuje okienko z tekstem "Przepraszamy. Centrum zabiezpieczeń nie może włączyć Zapory systemu windows...... ----> potem jest instrukcja jak ją włczyć ręcznie ale tak tez sie nie da i wyskakuje to samo okienko" ?? Co mam zrobić!!???
Awatar użytkownika
Artusp
~user

Dołączenie: 13 Lut 2006, 14:23

Postprzez mafia435 03 Mar 2006, 12:44

Artusp napisał(a):sprawdzania autentyczności systemu

Idz do sklepu i kup sobie orginalny windows.
Awatar użytkownika
mafia435
~user

Dołączenie: 28 Paź 2005, 13:36
Miejscowość: Żory
Pochwały: 79

Postprzez Red 03 Mar 2006, 12:47

poczytaj:

http://forum.programosy.pl/nowa-quotaktualizacja-quot-do-windowsa-xp-vt34062.html
Awatar użytkownika
Red
^zasłużony

Dołączenie: 01 Wrz 2005, 10:57
Miejscowość: Piaseczno
Pochwały: 701

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości