Zebys wiedzial ze znam angielski, czy widziales w tamtym poscie zebym napisal cokolwiek o tym ze nie znam angielskiego, czytaj ze zrozumineiem jeleniu... i nie wymadrzaj sie tak, nie cwaniakuj nikogo tu nie obchodzi ile lat jestes na innych forach, jak bedziesz chrzanil bzdury to wylecisz tak szybko jak wleciales i to ze jestes na innych forach pare lat nic ci nie da...
Sam jestes glupi nic mi twoje forum nie dalo poradzilem sobie bez twojej pomocy. To ty jestes glupi bo starciles 4h na pomaganie innym bananom... rownie tempym jak ty, szpanujesz bo przeczytales na innych forach o instalacji tej gry. NIKT mi w instalacji tej gry nie pomogl...
A za co ja mam ci byc do cholery wdzieczny???? Ty mi nigdy nic nie dales... I nie wychwalaj sie tak ze zrobiles lekarstwo bo ktos morze strzelic psom na ciebie madralo... a wtedy bedziesz gorzko plakal.
Ja przynajmniej na forum napisalem jak uruchomic gre i nie wazne czy to kogos pomysl czy nie ale napisalem a ty sie madrzysz klucisz sie ze wszystkimi a nic nie zrobiles.
Przepraszam moderatorow juz wiecej offtopicu nie robie, bo to nie ma sensu... ale poprsotu takie fiu**** mnie strasznie denerwuja..
Napisal bym mu te obelgi na PW, ale nie dam sobie jawnie pluc w brode takiej... brak mi slow.