MUTOPOMPKA napisał(a):jak pozbyć się LowID, itp...
da sie tak o pozbyć LowID??
Fireworkss napisał(a):Mam pytanko ustawilem sobie dwa servery statyczne do ktorych eMule podlancza sie zaraz po uruchomeniu sa to:
Razorback 2.0 i
DonkeyServer No1
Tylko ze zawsze podlancza mi sie do Donkey'a a chialby m zeby po uruchomieniu podlanczal sie do Razorback.
Jak to zrobic ?
Z gory serdeczne dzieki.
precel_dozy napisał(a):sproboj zmienic priorytet podłaczania Razorback'a 2.0 na wysoki a DonkeyServer No1 na normalny
Mozliwosci - DL:32,UL:16
Limity - DL:0,UL:10
Ilość źródeł na plik: 500
Limit połączeń: 400
TCP: 4662
UDP: 4672
Max Segment Size(MSS): 1432
Limit poł./5s: 40
Max. Half open connections: 48 (tcpip.sys fixed xp-AntiSpy PL)
Web Cache: w3cache.tpnet.pl:8080
180k-Block: 0
Klik na: Persistent connection for proxy Download
sstratos napisał(a):Mam propgram emule v0.46c MorphXT v7.6. Mam High ID moje porty to tcp4661 i udp4672
tak jak zalecasz. WinXP SP1,
komputerowiec napisał(a):witajcie
a ja mam emule 0.46 c
mam windows XP + sp2
mam neostrade 256
slabo mi sie sciaga, 8 kb/s sredni transfer a chyba powinno byc wiecej
nie znam sie na tych polaczeniach i na tych ustawieniach, pomozcie mi , prosze, piszecie zeby nie bylo limitu na pobieranie, ale jak ja odchaczam limit na DL i klikam na zastosuj to mi automatycznie pojawia sie limit na DL wynoszacy 31, a na 0 nie wiem jak ustawic bo jak klikam na limit to minimalny limit jest 1kb.s a jak chce wpisac 0 tam gdzie wpisane jest 31 kb/s i klikam zastosuj to pojawia sie 96 kb/s
pozdrawiam Ania
liczba nowych pol na 5 sek - 75
pol otwartych polaczen- 48
DL 31 kb/s BEZ LIMITU
UL 16 kb/s LIMIT 11 kb/s
adres w3cache.tpnet.pl
port 8080
Remek11 napisał(a):ej pomozcie mi bo jak chce sie polaczyc do jakiegos serwera to pisze blad
powiedzicie mi co musze zrobic zeby sie polaczyc bede bardzo wdzieczny
sstratos napisał(a):no sluchaj nie wiem jaka mam przepustowosc
sstratos napisał(a):wiec moze to ci cos podpowie
Modzio napisał(a):Jak mam ustawić emule na radiówke 64. Narazie udaje mi sie wyciągnać maksymalnie 12 kb/s. Używam emule 0.45b MorpXT 6.7. I mam jeszcze jedno pytanie. Czy u was też tak skacze transwer ? Jak nie używałem moda to traswer by w miare równy. A teraz skacze z 12 na 4 potem na 6
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości