• Ogłoszenie:

Komputer mi tak muli że aż przglądarka otwiera się godz

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Postprzez ninja1990 13 Maj 2013, 15:46

reklama
Od paru dni tak bardzo muli mi pc że jedyna nadzieja to jest włączenie tryby awaryjnego bo kompletnie nic nie mogę zrobić wczytuje się Windows ale nic nie da się otworzyć nawet zrobienie tego postu zajęło mi 2 h . Bardzo proszę o sprawdzenie loga gdyż obecnie za granicą jestem i nie mam żadnych sterowników przy sobie żeby formata zrobić. Z góry dziękuję za włożony czas

p.s. starałem się usunąć spdt plik i napędy wirtualne ale jakieś zapisy w logach widziałem że coś może tam być czy jest jakiś inny sposób na usunięcie ich ?

Dodano Dzisiaj, 19:50:
log z adw

Dodano Dzisiaj, 16:02:
teraz się problem zmienil bo odmulio go trochę ale przestałem mieć połączenie z internetem na telefonie mogę normalnie się połączyć a na pc nie bo pisze mi że zapory są włączone jak daje identyfikacja problemu wylanczam i wlaczam zaporę i dalej nie mogę się połączyć. da się to jakoś naprawić ?
Załączniki
AdwCleaner[S3].txt
(2.89 KiB) Ściągnięto 47 razy
OTL.Txt
(104.78 KiB) Ściągnięto 46 razy
GMER.txt
(31.98 KiB) Ściągnięto 42 razy
Extras.Txt
(67.9 KiB) Ściągnięto 36 razy
ninja1990
~user

Dołączenie: 13 Maj 2013, 13:25

Postprzez ninja1990 25 Maj 2013, 11:17

wie ktoś może gdzie się resetuje wszystkie ustawienia sieci żeby były domyslne bo z wszystkimi sieciami z którymi chce się połączyć to pisze mi że mam ograniczony dostęp i że niby źle mam protokół ip skonfigurowany a jak patrzyłem na laptopa koleżanki to ona nic nie zmieniała w maskach podsieci itp lub czy może być jakaś inna przyczyna
ninja1990
~user

Dołączenie: 13 Maj 2013, 13:25

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości