Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nie wczytuje niektórych stron i jej elementów • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nie wczytuje niektórych stron i jej elementów

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Postprzez Okocza 15 Mar 2008, 18:19

reklama
odinstaluj peer guardiana. to jest jego wina. on blokuje adresy ip. ja majac PG tez nie moglem chodzic po niektorych stronach.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Postprzez artix.xxx 15 Mar 2008, 18:46

Ehh.. odinstalowałem, dla pewności usunalem jeszcze wszystkie zbędne wpisy rejestru RegCleaner'em i dalej nie działa :evil:
artix.xxx
~user

Dołączenie: 30 Cze 2006, 12:57
Miejscowość: Toruń

Postprzez Dzi@dek 15 Mar 2008, 22:06

okocza napisał(a):odinstaluj peer guardiana. to jest jego wina. on blokuje adresy ip. ja majac PG tez nie moglem chodzic po niektorych stronach.

Co prawda bzdura.
PG blokuje tylko IP które są na czarnej liście. ( jeśli masz firewalla ustawiasz go na all. )
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez artix.xxx 16 Mar 2008, 11:56

Dziwna sprawa, dzisiaj rano zrobilem formata i przeinstalowalem system. Sprawdzilem sobie te stronki przed zainstalowaniem Kasperskyego i wszystko działało, natomiast po zainstalowaniu te stronki już nie działały... :evil: Jak moge go skonfigurować ? Bo dodalem te stronki do wyjątków i dalej nic.
artix.xxx
~user

Dołączenie: 30 Cze 2006, 12:57
Miejscowość: Toruń

Postprzez Okocza 16 Mar 2008, 15:17

Dzi@dek napisał(a):okocza napisał:
odinstaluj peer guardiana. to jest jego wina. on blokuje adresy ip. ja majac PG tez nie moglem chodzic po niektorych stronach.

Co prawda bzdura.

tylko niewiedzieć czemu strona wydziału studiów na które chodzi mój brat się wtedy nie ładowała :1:
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Poprzednia

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości