Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nemeter - jak sprawdzic co "nabija" kb? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nemeter - jak sprawdzic co "nabija" kb?

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

NeMeter - Jak sprawdzic co "nabija" kb?

Postprzez Brychu 17 Sie 2006, 13:52

reklama
Witam, ma takie pytanko. PO zainstalowaniu tego programu, w celus prawdzenia ile faktycznych KB mam wysylanych/odebranych, podczas bezczynnosci licznik caly czas nabija mi Download, czyli pobrane mniej wiecej ok 100 KB na minute, niby niewiele.

Czy wiecei co moze pobierac caly czas? Czy to po prostu Win w celu utrzymania polaczenia z internetem gdzies w tle niestey zawsze bedzie zrzeral te pare kb? Jak moge to sprawdzic gdzie jest przyczyna?
Brychu
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 21:28

Postprzez samsung70 17 Sie 2006, 14:07

niemasz napewno zadnego P2P włączonego??
Awatar użytkownika
samsung70
~user

Dołączenie: 13 Lis 2005, 16:25
Miejscowość: Mansfield (England)
Pochwały: 51

Postprzez Brychu 17 Sie 2006, 14:12

Nie mam nic, procesy ograniczylem do minimum, a powiem dodatkowo ze na laptopie wykrywa mi taki sam "ruch". Czyzby to windows sam tak niewinnie sie "ruszal"?
Brychu
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 21:28

Postprzez samsung70 17 Sie 2006, 14:14

Brychu napisał(a): Czyzby to windows sam tak niewinnie sie "ruszal"?

raczej nie, bynajmniej u mnei tak niema :wow:
Awatar użytkownika
samsung70
~user

Dołączenie: 13 Lis 2005, 16:25
Miejscowość: Mansfield (England)
Pochwały: 51

Postprzez wojtas 17 Sie 2006, 14:14

podeslij loga z hijacka:
http://forum.programosy.pl/hijackthis-amp-silent-runners-gtobsuga-i-umieszczanie-vt9452.html
Image
Awatar użytkownika
wojtas
*mod

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:00
Miejscowość: Krzeszyce
Pochwały: 1656

Postprzez michal_k 17 Sie 2006, 14:50

a sprawy takie jak gg??
u mnie tez chodzi jak się nic nie ściąga (samo gg) ale są to mniejsze licvzby
Awatar użytkownika
michal_k
~user

Dołączenie: 29 Cze 2005, 10:29
Pochwały: 8

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości