Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 włączanie komputera podzielone na kilka faz ........ • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • Take Command • XRECODE III Portable • XRECODE III • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • EF Talk Scriber • ChrisPC Free VideoTube Downloader
Mam problem od jakiegoś czasu z moim komputerem dzieje się coś złego gdy chcem go właczyć musze go ciągle resetować właczanie komputera jest podzielone na kilka faz najpierw musze go resetowac przez 5 minut żeby się właczył monitor pózniej musze go resetować ponieważ pojawia się bład że brakuje jakiegos pliku i mam naprawic system poprzez włożenie płyty windows i naciśnieciu "R" trwa to gdzieś z 10 min pózniej już sam się resetuje przy właczaniu profilu pózniej jak juz jest na profilu tak gdzieś z 2 razy.Im dłużej komputer jest nieużywany tym więcej mam faz włanczania sądz że to może być wina biosa prosze o pomoc z góry thx
Ostatnio edytowany przez Ghost115 15 Cze 2006, 22:47, edytowano w sumie 3 razy
nie wiem ile masz lat, pewnie chodzisz do szkoły
łap się za słownik 5 błędów = Bania a co do problemu...
sformatuj dysk, podziel na partycje a więcej tutaj:
http://forum.programosy.pl/opis-partycjonowanie-dysku-za-pomoca-fdisk-vt8757.html?highlight=partycjonowanie
a zaraz po formacie jak w kompie jest czysto, również się to dzieje?
jeżeli tak to jest to wina sprzętu. Od zawsze masz ten problem?, być może
tak jak pisałeś bios nawala, będziesz musiał udać się do serwisu.